Άκαρπες οι έρευνες για τον άνδρα που φέρεται να έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεχίστηκε και χθες το θρίλερ των αναζητήσεων του άγνωστου άνδρα που φέρεται να έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος επικεντρώθηκαν όλες τις προηγούμενες μέρες στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στο Ρίο και το Αντίρριο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ιδιωτικά σκάφη, τα πλοία της πορθμειακής γραμμής καθώς και ομάδα του παραρτήματος Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετείχαν στις έρευνες όλες αυτές τις μέρες, ενώ έγιναν έρευνες και στην ξηρά, με αρνητικό μέχρι χθες το απόγευμα αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ήταν λίγο πριν από τις 14.30 το μεσημέρι όταν, ο άνδρας στάθμευσε το αυτοκίνητό του πάνω στη Γέφυρα, στο ρεύμα προς Αντίρριο. Αρχικά, φέρεται να έγινε αντιληπτός από το περιπολικό της Γέφυρας, το οποίο τον προσέγγισε από το αντίθετο ρεύμα (προς Ρίο) και του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο, καθώς κινδύνευε η ασφάλειά του. Ωστόσο, μέχρι να κάνει αναστροφή το όχημα και να τον προσεγγίσει ξανά ο άνδρας είχε εξαφανιστεί. Οι υποψίες όλων στράφηκαν στο ενδεχόμενο να έπεσε στη θάλασσα, γεγονός που ενισχύεται με μαρτυρία επιβάτη σε πλοίο της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου.

*πληροφορίες εφημερίδα «Γνώμη»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.