Αχαΐα – ΠΑΣΟΚ: Κάλεσμα Μοίραλη για σύγκληση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανάρτησή του, ο Νίκος Μοίραλης συγκαλεί τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή για την εκλογή του νέου Νομαρχιακού Γραμματέα. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Η χθεσινή συμμετοχή για την ανάδειξη των νέων οργάνων της Παράταξής μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία τόσο στη μεγάλη συμμετοχή για την εκλογή των στελεχών μας σε θέσεις πολιτικής ευθύνης όσο και στην επαναφορά του ονόματος και των συμβόλων της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Από χθες λοιπόν το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ αποτελεί ξανά την ελπίδα για μια μεγάλη σύγχρονη προοδευτική παράταξη που θα διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή και θα εξυπηρετεί την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους που με τη συμμετοχή τους νομιμοποίησαν αυτήν την νέα πνοή αλλαγής , που έχει αρχίσει και φυσά σε ολόκληρη τη χώρα μας, και που θα αποτυπωθεί στις εθνικές εκλογές και τις αυτοδιοικητικές μάχες που θα δώσουμε όλοι μαζί.

Με ενότητα και πολλή δουλειά θα πετύχουμε να φτάσουμε σε κάθε γωνιά του Νομού μας και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας καθημερινά.
Στόχος προσωπικός να διαφυλάξω την ενότητα του χώρου μας, να παλέψω για την ανανέωση της Παράταξής μας και να επιδείξω την προοπτική για μια μεγάλη προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας μας.

Είναι μεγάλη προσωπική ευθύνη, η τιμή που μου έκαναν οι πολλές εκατοντάδες σύντροφοι να με αναδείξουν στην 1η εκλόγιμη θέση του νέου οργάνου.
Υπόσχομαι, ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τις προσδοκίες τους.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, ως πρώτος εκλεγμένος, θα συγκαλέσω την νέα Ν.Ε ΑΧΑΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να γίνει η συγκρότησή της και όλοι μαζί να πορευτούμε ανταποκρινόμενοι στις αρμοδιότητές μας ενωμένοι και δυνατοί.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.