Ρόδος: Ζητάει απαντήσεις ο πατέρας του 16χρονου Λευτέρη που πέθανε αναπάντεχα – «Μας έκαναν μπαλάκι»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο πατέρας του 16χρονου και ολόκληρη η Ρόδος, περιμένει την ολοκλήρωση της μεγάλης έρευνας, για τον θάνατο του 16χρονου παιδιού. Τι αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου…

Σοκ και οδύνη έχει προκαλέσει στο νησί της Ρόδου ο θάνατος ενός 16χρονου παιδιού, που υπέκυψε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου είχε μεταφερθεί το βράδυ της Τρίτης με υψηλότατο πυρετό. Η καταγγελία του πατέρα του, ότι οι γιατροί στα επείγοντα του Νοσοκομείου της Ρόδου δεν έδειξαν τη δέουσα σημασία με αποτέλεσμα η οικογένεια με το παιδί να φύγει και η περίπτωσή του να επιδεινωθεί μία μέρα αργότερα, προκαλεί αίσθηση.

Για τον λόγο αυτό, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διερρευνηθούν πλήρως τα αίτια, ενδεχομένως τα λάθη και οι παραλείψεις που οδήγησαν ένα 16χρονο παιδί στον θάνατο.

Ο πατέρας του παιδιού, Γιώργος Αγρέλλης σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ανέφερε για τον θάνατο του παιδιού του: «Εγώ θέλω να πάρω απάντηση, γιατί την πρώτη μέρα που πήγε με υψηλό πυρετό δεν του έκαναν οι γιατροί εισαγωγή; Πότε θα του έκαναν; Όταν θα πέθαινε; Το παιδί μας, το κατεβάσαμε μαζί με τη μητέρα του στα επείγοντα του νοσοκομείου της Ρόδου.

Περιμέναμε υπομονετικά και μας γυρνούσαν γύρω – γύρω χωρίς να δώσουν σημασία. Αυτό πιστεύω εγώ. Το είδαν το παιδάκι μας και το γυρνούσαν γύρω – γύρω και ένας το έκανε μπαλάκι στον άλλο! Τελικά καταλήξαμε στα επείγοντα πάλι στα οποία δεν έκαναν τίποτα. Ούτε αίμα δεν του πήραν!»

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, το νοσοκομείο σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει πως ο 16χρονος «μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική με υψηλό πυρετό και διάγνωση σηψαιμία πνεύμονα και ενδοκαρδίτιδα. Έλαβε φαρμακευτική αγωγή και σταδιακά παρουσίασε βελτίωση της κλινικής του εικόνας.

Την 23η/5ος/2022 αιφνιδίως η κλινική του εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση λόγω μεγάλης συλλογής υγρών στους πνεύμονες και κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» η οποία πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου εκφράζουν συλλυπητήρια στην οικογένεια».

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.