Ξανά στο νοσοκομείο ο τραυματίας φοιτητής του ΑΠΘ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διανυκτέρευσε την Παρασκευή στο Παπανικολάου καθώς είναι σπασμένη η άνω γνάθος και δεν έχει κριθεί ακόμα αν θα χρειαστεί χειρουργείο για να σώσει τα δόντια του

Παρά το εξιτήριο που είχε πάρει την Πέμπτη από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο ο τραυματίας -από την επίθεση των ΜΑΤ- φοιτητής του ΑΠΘ τελικά εισήχθη ξανά για νοσηλεία στο νοσοκομείου Παπανικολάου» την Παρασκευή μετά από έντονους πόνους στο στόμα καθώς έχει σπάσει η άνω γνάθος.

Στον 21χρονο φοιτητή -που διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο- έβαλαν σίδερα σε όλα τα δόντια και για έξι με οχτώ εβδομάδες (ενάμιση με δύο μήνες δηλαδή) δεν θα μπορεί να μασήσει. Μάλιστα δεν έχει κριθεί ακόμα αν θα αποφύγει το χειρουργείο και αν θα σωθούν τα δόντια.

Ο τραυματίας φοιτητής διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο Παπανικολάου ενώ υπενθυμίζεται ότι σε πρώτη φάση κατά την εισαγωγή του στο Ιπποκράτειο διαπιστώθηκε η απώλεια της ακοής του από το ένα αυτί και μένει να φανεί αν θα είναι προσωρινή η βλάβη ή αν θα αποδειχθεί μόνιμη.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο φοιτητής είχε τραυματιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης στα επεισόδια που έγιναν στο ΑΠΘ κατά την επίθεση των ΜΑΤ όπου έριξαν μεταξύ άλλων βολίδα κρότου λάμψης.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.