Χωρίς προβλήματα η Τράπεζα Θεμάτων για τους μαθητές Λυκείου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή «πρεμιέρα» της Τράπεζας Θεμάτων για τους μαθητές λυκείου. Οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα κανονικά και δεν αναφέρθηκαν προβλήματα μετά το τέλος της διαδικασίας.

Συνολικά συνδέθηκαν 1665 σχολεία, χωρίς τα νυχτερινά, και έγιναν 3292 κληρώσεις και υπάρχουν 11.300 θέματα για όλες τις κατηγορίες των λυκείων.

Το ήμισυ των θεμάτων, δηλαδή το 1ο και το 3ο επιλέχθηκαν από τους καθηγητές και τα υπόλοιπα μισά, δηλαδή το 2ο και το 4ο θέμα από την Τράπεζα Θεμάτων.

Θυμίζουμε ότι η Τράπεζα Θεμάτων λειτούργησε για μία χρονιά το 2014 για να καταργηθεί ένα χρόνο μετά.

Όπως λέει στο protothema.gr o πρόεδρος του ΙΕΠ Γιάννης Αντωνίου, η Τράπεζα Θεμάτων συμβάλλει στην ανάπτυξη διδακτικών πρακτικών και βοηθά στη διαμόρφωση ίσων ευκαιριών ως προς την αξιολόγηση των μαθητών ενώ με βάση τα αποτελέσματα θα αξιολογηθεί και το εκπαιδευτικό σύστημα.

Σήμερα ξεκίνησαν σήμερα οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις για του μαθητές Λυκείου από τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, ύστερα από δύο χρόνια αναστολής των εξετάσεων λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών/τριών της Α ́ και Β ́ τάξης των Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. διεξάγονται από σήμερα έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Επίσης, οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ ́ τάξης Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ., διεξάγονται από σήμερα έως την Τρίτη 31 Μαΐου.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.