Αιγάλεω: «Είμαι απεσταλμένος του Θεού» είπε ο οδηγός που έπεσε στο River West

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ασυνάρτητες οι πρώτες κουβέντες του οδηγού που προκάλεσε αναστάτωση στο River West όταν το πρωί της Παρασκευής έπεσε πάνω σε τζαμαρία καταστήματος που στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο στο Αιγάλεω. 

«Είμαι απεσταλμένος του Θεού» φέρεται αν είπε ο οδηγός λίγο αφού έπεσε πάνω σε βιτρίνα μαγαζιού στο εμπορικό κέντρο River West και κατέληξε να “σφηνώσει” κάτω από σκάλες! Η κλήση της αστυνομίας ήταν άμεση και ο άνδρας συνελήφθη. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ευτυχώς.

Η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό ως τροχαίο από έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο άνδρας είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο με το οποίο έπεσε σε τζαμαρία σε River West προκαλώντας πανικό!

Όπως αποδεικνύεται, ο άνδρας πέρασε από τη βιτρίνα και “μπούκαρε” κανονικά στο εμπορικό κέντρο, διήνυσε απόσταση πριν καταλήξει στις σκάλες, προκαλώντας κατά την “τρελή” πορεία του, υλικές ζημιές πανικό στον κόσμο!

Ο άνδρας είχε σταματήσει έξω από το εμπορικό κέντρο και παρά τις παραινέσεις ανθρώπου της διοίκησης, αρνούνταν να φύγει από το σημείο. Όταν εργαζόμενος της εταιρίας φύλαξης τον πλησίασε, τότε άρχισαν όλα όπως περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας. «Πάτησε το γκάζι, έσπασε τις πόρτες, έστριψε αριστερά σε όλο το εμπορικό και έπεσε πάνω στα ΑΤΜ (…) Μπήκε με πολλή ταχύτητα, ερχόταν με το αμάξι ακριβώς πάνω μου! Ήταν σαν χαμένο το βλέμμα του! Κατέβηκε σαν να μην τρέχει τίποτα και έφυγε», σημείωσε.

Ανακοίνωση από το River West

«Σε συνέχεια συμβάντος κατά το οποίο οδηγός παραβίασε την είσοδο προκαλώντας περιορισμένες υλικές ζημίες στο RIVER WEST, επιβεβαιώνουμε ότι δεν υπήρξαν τραυματίες. Ο χώρος του εμπορικού εκκενώθηκε προληπτικά ταχύτατα, ενώ η λειτουργία του εμπορικού επανήλθε άμεσα μόλις ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες από τις Αρχές με τις οποίες συνεχίζουμε να είμαστε σε πλήρη συνεργασία».

 

ΠΗΓΗ NEWSIT

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.