Στην Πάτρα οι πρωταγωνιστές του «Σασμού»με «Φιλοκτήτη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σιγά – σιγά, τα θεατρικά σχήματα του καλοκαιριού έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία, με την Πάτρα, να αποτελεί σχεδόν για τους περισσότερους θιάσους, έναν από τους «σταθμούς» τους.

Τα Θεατρικά Δρώμενα «ΙΑΣΜΟΣ» που παρουσιάζουν το φετινό καλοκαίρι, την τραγωδία του Σοφοκλή «Φιλοκτήτης» με τον Τάσο Νούσια, στον απαιτητικό ρόλο του πληγωμένου ομώνυμου ήρωα, τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο Γιώργο Αμούτζα, στο ρόλο του Νεοπτόλεμου και στον ρόλο-πρόκληση του πολυμήχανου Οδυσσέα, την σπουδαία Μαρία Πρωτόπαππα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία, αφού με τους παραπάνω ηθοποιούς, περάσαμε συντροφιά και τον χειμώνα, μέσα από τους πρωταγωνιστικούς τους όλους στον σαρωτικό «Σασμό» που βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης. Ο Τάσος Νούσιας ήταν ο τηλεοπτικός «Στεφανής», ο Γιώργος Αμούτζας ο γιος του Νικηφόρος και η Μαρία Πρωτόπαππα η τηλεοπτική «Μαρίνα».

Ο «Φιλοκτήτης» θα κάνει πρεμιέρα στις 19 και 20 Ιουνίου στο Θέατρο Δάσος στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα θα έρθει για δύο παραστάσεις, την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Ιουλίου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.