Τέλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος από το “Χαμογέλα και Πάλι”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αντίο στην τηλεοπτική του παρέα από την εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” είπε σήμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έπειτα από τέσσερα χρόνια. Η πρόταση για το Asia Express ήταν κάτι που ήθελε πολύ κι έτσι σήμερα ήταν η τελευταία εκπομπή στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Ο Κωνσταντίνος φεύγει από την εκπομπή, πηγαίνει σε κάτι που θέλει πάρα πολύ να κάνει και δεν θα μπορούσαμε ποτέ να του ζητήσουμε να μην το κάνει γιατί αυτό θέλει και θα του δώσει χαρά, οπότε αυτό θα γίνει. Σήμερα είναι η τελευταία του μέρα στην εκπομπή, όμως, είναι τέσσερα χρόνια αυτά, είναι πάρα πολλά τα χρόνια και κλείνει ένας κύκλος. Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ κυρίως για τη φιλία σου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την σειρά του απάντησε: «Κι εγώ ευχαριστώ πάρα πολύ! Τέσσερα χρόνια είναι πολλά, όντως. Σε νιώθω οικογένεια, δεν σε νιώθω συνεργάτιδα ή ότι απλά πέρασαν τέσσερα χρόνια σε μια δουλειά. Περάσαμε πολλά, κάναμε διακοπές, γελάσαμε, στεναχωρηθήκαμε, εγώ νευρίασα… Ευχαριστώ για την υπομονή σου για όλα αυτά και όποιος έρχεται δίπλα σου παίρνει πάρα πολλά από σένα και δεν το λέω για δημόσιες σχέσεις και να σε καλοπιάσω. Σ’ αγαπώ».

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.