Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Γιάννη Ζουγανέλη: «Έχω βιώσει bullying γιατί…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», ο ηθοποιός αποκάλυψε το ρατσισμό που βίωσε λόγω του προβλήματος υγείας των γονιών του.

Η εξομολόγηση…

Πιο αναλυτικά, σε σχετική ερώτηση για τη «σιωπή» στην οποία μεγάλωσε, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε:

«Δεν ήταν ακριβώς σιωπή, αν και μπορεί αν χαρακτηριστεί κι έτσι. Με έμαθε να αντιμετωπίζω τη διαφορετικότητα από πολύ μικρός. Αυτό με έσωσε. Με έμαθε να ακούω για να μπορώ να συμμερίζομαι και να αντιλαμβάνομαι. Με έμαθε καλύτερα την αξία του ήχου. Οι σιωπές έχουν πάρα πολύ μεγάλη σημασία».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί ρατσιστικές συμπεριφορές, ενώ θυμήθηκε και όταν κάποιος προσπάθησε να προσβάλει τη μητέρα του.

«Φυσικά έχω βιώσει ρατσισμό λόγω του θέματος υγείας των γονιών μου. Οι γονείς μου, οι οποίοι ήταν κωφάλαλοι, είχαν έναν δικό τους τρόπο να επικοινωνούν. Φυσικά έχω βιώσει ρατσισμό γι’ αυτό και παλεύω όλα μου τα χρόνια για την ισονομία και τους ανάπηρους. Θυμάμαι πήγαιναν κάποια στιγμή να προσβάλουν τη μητέρα μου, που ερχόταν και με έπαιρνε από το σχολείο, αλλά δεν καταλάβαινα Χριστό. Δεν μάσαγα. Απαντούσα με πολύ δυναμικό τρόπο» είπε συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.