Σίσσυ Χρηστίδου – Χριστίνα Κοντοβά: Ξέσπασαν σε κλάματα στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Χριστίνα Κοντοβά μέσα από την εκπομπή “Xαμογέλα και πάλι” για την απόφασή της να υιοθετήσει τη μικρή Ada από την Ουγκάντα. Η εξομολόγηση αυτή έγινε με αφορμή την σημερινή γιορτή της μητέρας. Το κλίμα ανάμεσα στην Χριστίνα Κοντοβά και τη Σίσσυ Χρηστίδου ήταν έντονα φορτισμένο συναισθηματικά καθώς οι δυο τους είναι πολύ καλές φίλες και μάλιστα η παρουσιάστρια είναι εκείνη που θα βαφτίσει το μικρό κοριτσάκι.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου φανερά συγκινημένη θέλησε να πει δυο λόγια αποκαλύπτοντας πως όταν η Χριστίνα Κοντοβά ξεκίναγε το ταξίδι της υιοθεσίας, εκείνη έμαθε για την αρρώστια της μητέρας της.

«Για μένα αυτό είναι ένα πολύ προσωπικό ταξίδι. Το ταξίδι που ξεκίνησε η Χριστίνα με την Ada συνέπεσε με την ασθένεια της μητέρας μου. Ταυτόχρονα όταν είχαμε αυτά τα δυσάρεστα νέα, η Χριστίνα έφευγε. Καθημερινά, όταν συνομιλούσαμε, έπρεπε να διαχειριστούμε τη λύπη και τη χαρά μαζί. Αυτό μας έδεσε περισσότερο και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το μοιραστούμε με πολύ ειλικρίνεια μαζί σας» είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Χριστίνα Κοντοβά που με δάκρυα στα μάτια έστειλε προς όλες τις μαμάδες ένα πολύ δυνατό μήνυμα, αυτό της μη τελειότητας.

«Θέλω να πω κάτι. Ντρεπόμουν να εκτεθώ ακόμα και σε σένα. Θυμάμαι μια στιγμή που ήμουν στην Ουγκάντα, μιλούσαμε στο τηλέφωνο, περνούσες κι εσύ τα δικά σου και μιλούσαμε για κάτι πολύ σοβαρό. Η Ada θέλει την προσοχή μου, τραβάει το παντελόνι μου και της λέω ότι μιλάω για κάτι πολύ σοβαρό.

Τότε έπεσε κάτω και άρχισε να κλαίει. Κλείσαμε το τηλέφωνο και μέχρι το βράδυ ένιωθα ντροπή που ήσουν μπροστά σε μια τέτοια στιγμή και σε πήρα να σου πω συγγνώμη. Μου απενοχοποίησες ότι μπορω να έχω μια δύσκολη στιγμή με το παιδί μου και να είσαι μπροστά. Δυστυχώς, θέλουμε όλες να έχουμε μια τέλεια εικόνα αλλά δεν υπάρχει τέλεια μαμά» είπε η γνωστή σχεδιάστρια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.