Κατερίνα Καινούργιου: Μου λένε «πλαστικομούρα, δεν θα κάνει παιδί κανείς μαζί σου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε μέσα από την εκπομπή της για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται καθημερινά κυρίως από γυναίκες στα social media.

Για τα δηλητηριώδη σχόλια που δέχεται στα social media μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή όσα έγιναν με τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία δέχτηκε πλήθος επικριτικών σχολίων για τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει ως μητέρα, καθώς η ίδια εμφανίστηκε φορώντας ένα μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε την Χριστίνα Μπόμπα, ενώ την συμβούλευσε να μην επηρεάζεται από αντίστοιχα σχόλια.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και σε όσα «ακούει» καθημερινά και η ίδια στα social media.

«Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media ”σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί”, “πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα;”, “δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου”. Το τι τρομακτικά σχόλια λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!», είπε η παρουσιάστρια.

«Είδα τη φωτογραφία της και τη χάρηκα, πόσο κούκλα. Να πω και η κοπέλα είναι εντελώς φυσική. Και φυσική να μην ήταν όπως εγώ, γούστο μου καπέλο μου. Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο στη ζωή μου σε σχέση με άλλες που πλασάρονται και τα είχαν με ηλικιωμένους κύριους και τους τα πλήρωναν όλα. Με την αξία μου έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει και ότι έχω κάνει πάνω μου το έχω πει. Γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος; Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.