Έλενα Παπαρίζου: Το sexiness δεν έχει σχέση με αυτό που φοράς, βγαίνει από μέσα σου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένη στην παρέα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ήταν η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου.

Η Δανάη Μπάρκα υποδέχτηκε την Έλενα Παπαρίζου και μίλησαν για όλα… Η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε πως βιώνει μία δημιουργική περίοδο, καθώς ετοιμάζει την περιοδεία της, η οποία ξεκινάει στις 14 Μαΐου από τα Τρίκαλα.

Μάλιστα, τον Ιούλιο θα βρεθεί σε φεστιβάλ της Σουηδίας μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη ως Antique. «Έλεος, φτάνει! Δύο χρόνια περάσαμε μέχρι να νιώσουμε ότι μπορούμε να ξαναβγούμε και να δώσουμε αγάπη μέσα από τη μουσική», είπε.

Παράλληλα ασχολείται και με το έργο της Unicef, καθώς η Έλενα Παπαρίζου ήδη από τον Νοέμβριο είναι πρέσβειρα Καλής Θελήσεως.

«Θέλει πολύ χρόνο αυτό και το κάνω με πολλή αγάπη. Χαίρομαι πως μέσα σε αυτό τον ενάμισι χρόνο η Unicef Hellas έχει καταφέρει τόσα πράγματα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι είναι ωραίο ότι μπορείς να προσφέρεις αγάπη μέσα από τη μουσική», είπε.

«Όταν ξεκίνησα, 17 ετών, ήμουν πολύ γαντζωμένη σε άτομα που είχαν πείρα και εμπειρία για να μάθω. Γιατί δεν σημαίνει ότι όλα τα παθήματα του άλλου είναι τα μαθήματα τα δικά μου. Είχα χρόνο να μάθω άλλα πράγματα στην πορεία. Για παράδειγμα, δεν είχαμε το cyber bullying τότε. Σήμερα είναι κάτι που ζούμε πολύ έντονα».

Η ίδια αποκάλυψε πως το sexiness είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας: «Το sexiness δεν βγαίνει με αυτό που φοράς, αλλά αυτό που είναι μέσα σου και βγαίνει. Δεν έχει ηλικία. Σίγουρα όταν είσαι παιδί δεν υπάρχει αυτό, υπάρχει η γοητεία όταν είσαι παιδί».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.