Έλενα Αθανασοπούλου: Έτσι αντέδρασε μετά την ανάρτηση του σκηνοθέτη που κατηγορεί για βιασμό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η απόφαση του σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου, να παραιτηθεί από τη σειρά, μετά την καταγγελία βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου, κατά τα πρώτα της βήματα στον χώρο το 2010.

Ο ίδιος με μία μακροσκελή ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε ότι απομακρύνεται από την τηλεοπτική σειρά την οποία σκηνοθετεί, γιατί δεν θέλει με κανένα τρόπο η προσωπική του περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες του, την παραγωγή και το κανάλι.

Επίσης, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της ηθοποιού η οποία κατήγγειλε το γεγονός.

Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει απολύτως ψευδείς και χυδαίες και τονίζει ότι υπάρχει απόπειρα συκοφάντησης εναντίον του.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» «φιλοξενήθηκε» η πρώτη αντίδραση της Έλενας Αθανασοπούλου, μετά την ανάρτηση του σκηνοθέτη του.

Όπως αναφέρθηκε, η ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μιλώντας με την Έλενα Πολυκάρπου αναμένει να βρεθεί με τον δικηγόρο της.

«Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα και αυτό που μας είπε είναι ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναμένει να βρεθεί σήμερα κιόλας με τον δικηγόρο της», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Τι αναφέρει ο σκηνοθέτης στην ανάρτησή του

Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό. Βλέποντας τις σχετικές της αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα ότι εμπλούτιζε συνεχώς την «καταγγελία» της, με προσωπικά κωμικά και δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια, «φωτογραφίζοντας» συνεχώς εμένα. Έδωσα τόπο στην οργή, αρνούμενος να πιστέψω ότι τέτοιου είδους ψεύδη θα μπορούσαν να αποκτήσουν επίσημη υπόσταση. Τις τελευταίες ημέρες όμως, δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή έχει προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης για έναν βιασμό προ δωδεκαετίας από «γνωστό σκηνοθέτη», χωρίς και πάλι να κατονομάζομαι.

Λόγοι ευθύτητας και αξιοπρέπειας μού επιβάλλουν να τοποθετηθώ δημόσια: Η «καταγγελία» αυτή, αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου. Οι αρχές και το ήθος μου είναι γνωστές σε όλους οσους συνεργάσθηκα όλες αυτές τις δεκαετίες. Βέβαια για την υπεράσπιση του ονόματος και της προσωπικότητάς μου δεν αρκούν μόνο οι μαρτυρίες των φίλων. Δεν πρόκειται να αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Δεν έχω μάθει άλλωστε να ζώ ανάμεσα σε σκιές και φαντάσματα. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την προστασία της Δικαιοσύνης στην οποία άμεσα προσφεύγω. Δεν σκοπεύω προφανώς να αντιπαρατεθώ δημόσια με την εν λόγω γυναίκα ούτε να απαντήσω στα ψεύδη της ή να συνδιαλλαγώ μαζί της. Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, είναι αυτοί στους οποίους καταφεύγω όπως θα έκανε κάθε πολίτης που θα ήθελε να προστατεύσει το όνομα του.

Στο διάστημα που ακολουθεί και μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη νιώθω την υποχρέωση να παραιτηθώ από τη σειρά την οποία σκηνοθετώ. Δεν θέλω με κανένα τρόπο αυτή η προσωπική μου περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες μου, την παραγωγή και το κανάλι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.