Βρετανία: Άνδρας με μαχαίρι συνελήφθη επειδή απείλησε φρουρούς του υπουργείου Άμυνας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας της Βρετανίας, επειδή απείλησε δύο αστυνομικούς φρουρούς του υπουργείου Άμυνας, σε δρόμο του κεντρικού Λονδίνου, κοντά στην επίσημη κατοικία του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

Πρόκειται για την οδό Γουάιτχολ, όπου στεγάζονται πολλά κυβερνητικά κτίρια της Βρετανίας, όπως τα υπουργεία Οικονομικών, Εξωτερικών και Άμυνας, και η οποία οδηγεί στην επίσημη κατοικία και γραφείο του Τζόνσον, στην Ντάουνινγκ Στριτ. Για τη σύλληψη του άνδρα με το μαχαίρι, ο δρόμος αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς.

«Γύρω στις 8.50, ένας 29χρονος, που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι ήρθε αντιμέτωπος με δύο αστυνομικούς του υπουργείου Άμυνας. Χρησιμοποιήθηκε ένα όπλο τέιζερ και ο άνδρας ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

 

Ο άνδρας συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας δολοφονίας και κατοχής επιθετικού όπλου και παραμένει υπό κράτηση σε ένα αστυνομικό τμήμα του κεντρικού Λονδίνου. Το συμβάν δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Φωτογραφίες: Reuters

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.