Είχε «προφητεύσει» η Μπάμπα Βάνγκα τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε τον στρατό του να εισβάλει στη γειτονική Ουκρανία στα τέλη Φεβρουαρίου. Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν μέχρι στιγμής καταφέρει να προβάλουν ισχυρή αντίσταση.

Όμως ο πόλεμος, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος πόλεμος στην ευρωπαϊκή ήπειρο τα τελευταία χρόνια, έχει προκαλέσει ανησυχία ότι η κατάσταση θα μπορούσε να εκτραχυνθεί περαιτέρω.

Ορισμένοι, μάλιστα, ανησυχούν ότι μπορεί να είμαστε κοντά σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, με τις αναφορές της Ρωσίας τις τελευταίες ώρες να είναι όλο και πιο συχνές.

Η «προφητεία» της Μπάμπα Βάνγκα

Έχει, όμως, ήδη προβλεφθεί ο χρόνος κατά τον οποίο θα μπορούσε να ξεκινήσει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος;

Η Μπάμπα Βάνγκα -οι «προφητείες» της οποίας βρίσκουν ακόμη απήχηση σε συγκεκριμένο κοινό αλλά… ουδέποτε εκπληρώνονται- φέρεται να είχε προβλέψει την έναρξη του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου.

Πρόκειται για τη «Νοστράδαμο των Βαλκανίων», όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, και η οποία στην πορεία της ζωής της απέκτησε -για ανεξήγητο λόγο- φήμη ως «μάντισσα». Σήμερα, εξακολουθεί να είναι αρκετά δημοφιλής σε πολλές χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Τουρκία.

Η ίδια τοποθετούσε χρονικά την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου τον Νοέμβριο του 2010 και το τέλος του τον Οκτώβριο του 2014.

Όπως φέρεται να υποστήριζε, πρώτα θα χρησιμοποιούνταν πυρηνικά όπλα και στη συνέχεια χημικά όπλα.

Προφητεία, όμως, που ουδέποτε εκπληρώθηκε…

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.