Σπουδαία πράξη από τον Στέφανο Τσιτσιπά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ελληνας τενίστας βοήθησε παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα, που λειτουργούν στον δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο 23χρονος, τόσο τα Χριστούγεννα όσο και το Πάσχα, στήριξε και έδωσε χαρά σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα, που λειτουργούν στην περιοχή, με είδη που είχαν μεγάλη ανάγκη.

Μάλιστα, όπως τονίζει στην ανάρτηση που έκανε στα social media ο δήμαρχος Βάρης Βουλιαγμένης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε να μην δημοσιοποιηθεί η προσφορά του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ένας αθλητής παγκόσμιου επιπέδου που έχει γεννηθεί στην Βουλιαγμένη και ουσιαστικά στην όμορφη πόλη μας, έβαλε τα «θεμέλια» για να βρεθεί στους κορυφαίους του κόσμου, αποδεικνύει ότι είναι και ένας τεράστιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Ο περί ου ο λόγος για τον «δικό μας» Στέφανο Τσιτσιπά, που τόσο στην περίοδο των Χριστουγέννων, όσο και στις Άγιες Ημέρες του Πάσχα (και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας) στήριξε και έδωσε μεγάλη χαρά και αγάπη σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα που λειτουργούν στην πόλη μας με είδη που είχαν μεγάλη ανάγκη!

Η ανιδιοτελής προσφορά του Στέφανου Τσιτσιπά φανερώνει έναν αθλητή με ευαισθησία, γενναιόδωρο και γεμάτο καλοσύνη ενώ δείχνει τον δρόμο σε όλη την Ελλάδα, πως όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Στέφανο, υπάρχει ελπίδα για καλύτερες μέρες και ένα πιο λαμπρό μέλλον!

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος ζήτησε να μην δημοσιοποιηθεί η σημαντική προσφορά του, εμείς θεωρούμε χρέος μας να του πούμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Στέφανε σε ευχαριστούμε…»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.