ΕΠΟ: Ετοιμάζει τελικό-γιορτή με 50.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έναν διαφορετικό τελικό από αυτούς των τελευταίων χρόνων θέλει να διεξάγει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σε έναν τελικό Κυπέλλου ολότελα διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στοχεύει η ΕΠΟ, επιβεβαιώνοντας πως πρόθεσή της είναι η παρουσία 50.000 φιλάθλων.

Γνωρίζουμε από χθες για την πρόθεση της Ομοσπονδίας να διοργανώσει έναν τελικό… από τα παλιά στο ΟΑΚΑ στις 21 Μαΐου, όπου Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας.

Αυτό επιβεβαιώθηκε απόλυτα με την επίσημη θέση της ΕΠΟ που εκφράστηκε σήμερα, αναφέροντας πως μετά από τρία χρόνια με αγώνες «κεκλεισμένων των θυρών» και πολλούς περιορισμούς τελικών, θέλει να διεξαχθεί μία ποδοσφαιρική γιορτή στο Ολυμπιακό Στάδιο, παρουσία 50.000 φιλάθλων. Αυτό βέβαια, πάντα με σεβασμό στα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και στον υφιστάμενο νόμο για την αντιμετώπιση της βίας.

Όπως χαρακτηριστικά επισημάνουν από την Ομοσπονδία, θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες επαφές με το ΟΑΚΑ, την Αστυνομία αλλά και τους δύο φιναλίστ, προκειμένου να καθοριστούν όλα τα επιμέρους ζητήματα.

Ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί βέβαια, αφορά στην τροποποίηση που υπήρξε από πλευράς υφυπουργείου Αθλητισμού για τη διάθεση μεμονωμένα εισιτηρίων στις θύρες των οργανωμένων οπαδών και για το κύπελλο, κάτι που τυπικά σημαίνει ότι περιλαμβάνεται και ο τελικός του κυπέλλου.

Από την πλευρά της ΕΠΟ πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και θα είναι κανονικά διαθέσιμα και τα «πέταλα» του ΟΑΚΑ για τον τελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.