«Βόμβα» Κατερινόπουλου για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, ανέφερε πως δεν εμπιστεύεται κάποια πρόσωπα από την Ασφάλεια Πατρών για προσωπικούς λόγους, αναφορικά με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στον θάνατο της Ίριδας.

«Έχω τους δικούς μου λόγους να μην τους εμπιστεύομαι. Χαίρομαι που ανέλαβε την υπόθεση το Ανθρωποκτονιών. Δεν μου αρέσει να βλέπω να κυκλοφορούν κάποιοι και να λένε διάφορα στον αέρα που την φωλιά τους την έχουν λερωμένη στο παρελθόν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ζήτησε από την Ασφάλεια Πατρών τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr επικρατεί αναστάτωση για το πώς αυτά διέρρευσαν στον Τύπο. Και αυτό, γιατί το cd που περιέχει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες βρίσκεται σε συγκεκριμένο γραφείο στην Ασφάλεια Πατρών. Το συγκεκριμένο cd ζήτησε το Ανθρωποκτονιών, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί και στους δύο πραγματογνώμονες που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΔΩ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.