Βίβιαν Σαμούρη: Το Καραμανδάνειο να μείνει ανοικτό!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Σε ανάρτησή της για το Καραμανδάνειο η Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη αναφέρει:

Το μοναδικό αμιγώς Παιδιατρικό Νοσοκομείο που καλύπτει όλη τη Νοτιοδυτική Ελλάδα υπολειτουργεί λόγω των σοβαρών ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με αποτέλεσμα πολλές εξετάσεις να είναι αδύνατον να γίνουν, τα χειρουργεία να μειώνονται δραματικά και τα έκτακτα παιδιατρικά περιστατικά που απαιτούν αναισθησιολογική παρέμβαση να αδυνατούν να αντιμετωπιστούν.
Αρκεί να φανταστείτε οτι απο τους τέσσερις γιατρούς αναισθησιολόγους που υπηρετούσαν, αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μια μόνιμη επιμελήτρια Β’.
Συνέπεια αυτού είναι οι μικροί ασθενείς και οι οικογένειες τους να ταλαιπωρούνται, η υγεία και η ζωή τους να μπαίνει σε κίνδυνο αφού απο τις πιο απλές έως τις σοβαρές επεμβάσεις θα πρέπει να προσφεύγουν σε Νοσοκομεία της Αττικής.
Ο φόβος όλων: Ότι πρόκειται για στοχευμένες μεθοδεύσεις που μέσω του λειτουργικού μαρασμού αποσκοπούν ακόμα και στο κλείσιμο του Νοσοκομείου Παίδων.
Τα ΣΔΙΤ και οι ιδιωτικοποίησεις επικρέμονται πάνω απο τα κεφάλια μας…
Ο λαός είναι αποφασισμένος να μη το επιτρέψει.
Ζητάμε απο το Υπουργείο Υγείας και την 6η ΥΠΕ άμεσα προσλήψεις σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό ώστε να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά και να επιστρέψει στη ομαλή λειτουργία του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.