Ρούλα Πισπιρίγκου: Η υπόθεση με το βιτριόλι «θα μιλήσει» για τη διαδρομή της κεταμίνης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Τα επόμενα σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου αναμένονται από την εξέταση των ψηφιακών μέσων της. Οι αναζητήσεις της στο διαδίκτυο θα “μιλήσουν”. Αναζητήσεις που θα απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα, όπως εάν, από που και πότε προμηθεύτηκε η κατηγορούμενη την ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας», τόνισε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ με εξειδίκευση στην αξιολόγηση αποδεικτικών στοιχείων εγκλημάτων.

«Τα επιστημονικά δεδομένα είναι αυτά που θα κρίνουν, τελικά, την υπόθεση. Οι καταθέσεις μαρτύρων κάποιες φορές “αλλάζουν” με την πάροδο του χρόνου. Αυτά που μένουν, όμως, αναλλοίωτα στο χρόνο είναι τα επιστημονικά δεδομένα», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση με το βιτριόλι και την επίθεση της Έφης Κακαράντζουλα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Τα ψηφιακά μέσα, άλλωστε, “μίλησαν”, μεταξύ άλλων, και στην υπόθεση με το βιτριόλι. Ο αξιωματικός εξήγησε: «Από τις αναζητήσεις της δράστιδας στο διαδίκτυο φάνηκε ότι έψαχνε πως θα μπορούσε να προμηθευτεί το βιτριόλι».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.