Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί παγώνει το αίτημα αποφυλάκισης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παραμένει στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου και όλα δείχνουν ότι προς το παρών παγώνει το αίτημα αποφυλάκισής της.

Οπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου, η διαδικασία… μπαίνει στο συρτάρι μέχρι να βγουν τα ιατροδικαστικά πορίσματα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας τα οποία ενδέχεται να βοηθήσουν στην υπεράσπιση της.

«Θα γίνει όταν θα είμαστε έτοιμοι, όταν θα είναι έτοιμα τα έγγραφα που θα την συνοδεύουν για να έχει και κάποια ουσία η κατάθεσή της. Αυτή τη στιγμή μη έχοντας ολοκληρώσει το φάκελο που θέλουμε να καταθέσουμε δεν είμαστε έτοιμοι γι αυτή την ενέργεια» δήλωσε ο συνήγορος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος.

Στο μεταξύ απομονωμένη στο κελί της, η 33χρονη κατηγορούμενη, περνάει όλο της τον χρόνο βλέποντας τηλεόραση και μιλώντας στο καρτοτηλέφωνο με την οικογένεια και τους δικηγόρους της…

«Είναι επηρεασμένη από το περιεχόμενο των ημερών που παρήλθαν, από τις γιορτές, την ονομαστική εορτή της Τζωρτζίνας και από όλα όσα έγιναν και την οδήγησαν στον εγκλεισμό της στο σωφρονιστικό κατάστημα» ανέφερε ο Όθων Παπαδόπουλος.

Δεν κρύβει, πάντως, τον εκνευρισμό της από όσα επιβαρυντικά για την ίδια ακούει στην τηλεόραση που δεν κλείνει σχεδόν ποτέ μέσα στο κελί της.

«Όλο αυτό το διάστημα έχει δει τηλεόραση, από το πρωί μέχρι το βράδυ βλέπει ένα αήθη θα έλεγα πόλεμο, έναν ακραίο πόλεμο. Σκοπεύει λοιπόν κατά των πλέον ακραίων από τα στοιχεία εκείνα που την κατηγορούν υπάρχουν ακρότητες και ποινικά αδικήματα. Τα πιο ακραία από αυτά μας έδωσε εντολή να τα κυνηγήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο» δήλωσε ο 2ος συνήγορος της κατηγορούμενης, Κωνσταντίνος Ζαρδάς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.