Ρούλα Πισπιρίγκου: “Δεν βοήθησε κανείς να σβηστούν ηλεκτρονικά ίχνη”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφορικά με όσα έρχονται στο φως για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, δήλωσε ότι η κατηγορούμενη είναι κατηγορηματικά αρνητική ότι γνώριζε για την χρήση της κεταμίνης  πριν από τον θάνατο του παιδιού.  Όπως επίσης και ότι υπήρξε άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκε για να σβήσει ηλεκτρονικά ίχνη που υπήρχαν στους υπολογιστές της. 

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι “προσπαθούμε να αποδείξουμε τους δικούς της ισχυρισμούς, αλλά το βάρος της απόδειξης δεν το έχει ο κατηγορούμενος αλλά η κατηγορούσα αρχή”.

“Δεν υπάρχει κανείς που βοήθησε. Δεν υπάρχει συγγενική σχέση. Δεν έχει συνεργαστεί με κανέναν με αυτό το αντικείμενο” υπογράμμισε.

“Απασχολεί την ίδια και την οικογένεια της τα στοιχεία για την προσωπική ζωή, η κλειδαρότρυπα που σωστά λέτε. Έχουμε μετρήσει τουλάχιστον 20 ξαδέλφες που κάνουν δηλώσεις με γυρισμένη πλάτη και αλλοιωμένη φωνή. Η κ. Πισπιρίγκου δεν έχει τόσες ξαδέλφες. Έχουμε δει πρόσωπα με γυρισμένη την πλάτη να συστήνονται ως η κομμώτρια της γειτονιάς ή ως ένας φίλος της οικογένειας  ή ως  ένας  άνθρωπος του ευρύτερου συγγενικού κύκλου. Όλα αυτά τα πρόσωπα σύμφωνα με την ίδια δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και καταγγέλλουν ψευδή  γεγονότα και στοιχεία” σημείωσε.

Ο κ. Παπαδόπουλος εκτίμησε ότι χρονικά η υπόθεση “έχει δρόμο” και ανέφερε χαρακτηρίστηκα ότι μόνο για την υπόθεση της Τζωρτζίνας χρειάζονται ακόμη μερικοί μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η ανάκριση  ενώ η δίκη αναμένεται να γίνει ίσως σε  λίγο παραπάνω από 12 μήνες, από σήμερα. Σε σχέση με τις άλλες δυο υποθέσεις  αναμένεται το πόρισμα των ειδικών από το οποίο θα εξαρτηθούν όλες  οι άλλες εξελίξεις .

Σε ότι αφορά το αίτημα αποφυλάκισης της κατηγορουμένης ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι αναμένονται και τα  ιατροδικαστικά πορίσματα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας τα οποία ενδέχεται να βοηθήσουν στην υπεράσπιση της και στο επίπεδο της αίτησης αποφυλάκισης.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.