Πάτρα: Την Μ. Τρίτη το πρωί δημοπρατούνται 3 καντίνες για το φετινό καλοκαίρι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Μ. Τρίτη θα γίνουν όπως γνωστοποιήθηκε, οι δημοπρασίες για την εκμίσθωση 3 καντινών του Δήμου στην περιοχή της Πλαζ του ΕΟΤ και στις Δάφνες στα Μποζαΐτικα στην Πάτρα.

Η διαδικασία έχει οριστεί για τις 11 το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 19/4/2022 όπου και θα μπορούν να προσέλθουν οι ενδιαφερόμενοι για να καταθέσουν τις σχετικές προσφορές.

Όπως διευκρινίζει η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων, τα σημεία είναι στην Πλαζ στην Αγυιά 150 μέτρα από τον Φάρο προς το κάμπινγκ, 270 μέτρα από το Φάρο προς το κάμπινγκ και στην περιοχή Δάφνες Καστελλοκάμπου.

Το κατώτατο όριο προσφοράς για τις 2 καντίνες της Πλαζ είναι στα 3.000 ευρώ έκαστη ενώ για την καντίνα στη θέση Δάφνες είναι στα 2.000 ευρώ.

Ο μέγιστος χώρος που δύναται να μισθωθεί σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο Δήμος Πατρέων δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τα 15 τ.μ. ενώ θα απαγορεύεται η χρήση ομπρελών και τραπεζοκαθισμάτων. Αν μπουν τραπεζοκαθίσματα θα σημάνει παραβίαση της συμφωνίας και αυτομάτως το συμφωνητικό μίσθωσης θα ακυρωθεί μονομερώς.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις για τις καντίνες που αναμένεται να λειτουργήσουν κατά την ερχόμενη θερινή περίοδο σε Πλαζ και Δάφνες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο αρμόδιο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Πατρέων τις εργάσιμες ώρες και μέρες στην οδό Βότση 38, τηλ. 2613 610 256 και 2613 610336.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.