Πάτρα: Πότε καταθέτονται προσφορές για τις τρεις καντίνες του Δήμου – Τιμή εκκίνησης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στις 19 Απριλίου θα διεξαχθούν οι δημοπρασίες για την εκμίσθωση των τριών καντίνων του Δήμου Πατρέων, για την καλοκαιρινή περίοδο, στην Πλαζ και στον Καστελόλαμπο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσεις προσφορές για να χτυπήσουν τις καντίνες. Για τις δύο καντίνες στην πλαζ το κατώτατο όριο προσφοράς ορίζεται στα 3.000 ευρώ για την κάθε μία, ενώ για την καντίνα στην περιοχή των Δαφνών το κατώτατο όριο θα πρώτης προσφοράς θα είναι τα 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Πατρέων, πρόκειται για την περιοχή της Πλαζ στην Αγυιά, 150 μέτρα από τον Φάρο προς το κάμπινγκ, 270 μέτρα από τον Φάρο προς το κάμπινγκ και στην περιοχή Δάφνες Καστελλοκάμπου.

Ο μέγιστος χώρος που δύναται να μισθωθεί γι’ αυτή τη χρήση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 15 τ.μ. και απαγορεύεται η τοποθέτηση ομπρελών – ξαπλωστρών και τραπεζοκαθισμάτων, ενώ σε περίπτωση τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων ακυρώνεται μονομερώς το συμφωνητικό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται καθημερινά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Πατρέων, Βότση 38 και στα τηλ. 2613.610256 και 2613.610336.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.