Πάτρα: Ξεσπάει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Γιατί δεν λέτε και για τον πατέρα;»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο θείος και τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου βάζουν στο κάδρο τον Μάνο Δασκαλάκη και εξανίστανται για την «ασυλία» που θεωρούν ότι του δίνεται για την τραγική υπόθεση της Πάτρας.

Αναλυτικότερα, ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου αφήνει αιχμές για το ότι ο πατέρας δεν έχει μπει στο στόχαστρο.

«Γιατί μένει εκτός κάδρου ο πατέρας; Γιατί έχουν τη μητέρα στη ΓΑΔΑ και όχι αυτόν; Πηγαίνετε βρείτε τον να σας δώσει απαντήσεις. Αυτός να σας πει. Έχουν βγάλει αυτόν από το κάδρο και έχουν αφήσει το κορίτσι. Γιατί γίνεται αυτό; Δύο είναι. Τα παιδιά δεν ήρθαν μόνα τους. Δεν έγιναν με τον κρίνο. Αυτός όμως έχει βγει από το κάδρο. Αυτό να ξέρετε», τόνισε στον Alpha.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε δηλώσεις στο ίδιο μοτίβο. «Γιατί λέτε για την κόρη μου συνεχώς; Γιατί δεν λέτε για τον πατέρα; Σε αυτόν να ζητήσετε απαντήσεις. Αυτό να πει. Τι λέει αυτός; Αυτός να δώσει απαντήσεις, όχι η κόρη μου. Μόνο αυτός. Πού είναι;».

Πώς αντέδρασε η οικογένεια Δασκαλάκη

Παρόλα αυτά, το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη υποδέχτηκε με έκπληξη τη στάση αυτή και απαντά λέγοντας ότι: «Δεν μπορεί να συμβεί αυτό αφού ο πατέρας δεν ήταν εκεί όταν χάθηκε η Τζωρτζίνα. Η κατηγορούμενη ήταν εκεί».

Την ίδια ώρα, πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον πατέρα επισημαίνουν στον ALPHA ότι «εμείς το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι ως οικογένεια είχαμε άριστη εικόνα για τη μητέρα, άψογη».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.