Πάτρα: Κλείνει οριστικά για τα αυτοκίνητα ο μόλος της Αγίου Νικολάου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τέλος η στάθμευση στον μόλο της Άγιου Νικολάου από τη Πέμπτη 7 Απριλίου  όπως ανακοινώσε πριν λίγο η δημοτική αρχή η οποία μάλιστα έκανε γνωστό πως θα τοποθετήσει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία ώστε να μην είναι δυνατή η πρόσβαση των ΙΧ.

Για την απόφαση αυτή εξέδωσε ανακοίνωση πριν λίγο και η δημοτική αρχή η οποία  αναφέρει: «

Από την Πέμπτη 7 Απριλίου, ο μόλος της Αγίου Νικολάου κλείνει οριστικά για τα αυτοκίνητα. Ο Δήμος Πατρέων προχωρά στην τοποθέτηση εμποδίων αποκλείοντας το χώρο με στόχο να πάψει αυτός να γίνεται, αυθαίρετα, χώρος πάρκιν και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους πεζούς.

Από σήμερα, Δευτέρα 4 Απριλίου, τοποθετούνται και ειδοποιήσεις σε ΙΧ, τα οποία οι κάτοχοί τους τα έχουν παρκάρει για μεγάλο διάστημα το μόλο, ώστε μέχρι την Πέμπτη να τα απομακρύνουν για να μην αποκλειστούν εκεί.

Ο Δήμος σχεδιάζει να αντικαταστήσει, στο μέλλον, τα στοιχεία που θα αποκλείσουν την πρόσβαση των ΙΧ στο μόλο με άλλες καλαίσθητες κατασκευές.

Ο Δήμος, για πολλοστή φορά, υπενθυμίζει στους κατόχους των ΙΧ ότι διαθέτει δωρεάν τρεις μεγάλους υπαίθριους χώρους για πάρκιν αυτοκινήτων, στο πρώην αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο (χωρητικότητας άνω των 300 θέσεων), τέρμα Παπαφλέσσα (Πάρκιν Καλεντζώτη) και στο Νότιο Πάρκο. Οι δύο τελευταίοι χώροι μπορούν να εξυπηρετήσουν εκατοντάδες οχήματα και μάλιστα διατίθεται και λεωφορείο που μεταφέρει, δωρεάν, οδηγούς και επιβάτες, από και προς το κέντρο της πόλης”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.