Πάτρα: Ηλιοφάνεια και ζέστη σήμερα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ηλιοφάνεια και ζέστη προβλέπεται για σήμερα, για την Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια μέχρι το απόγευμα , όπότε και αναμένεται να συννεφιάσει.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και θα φθάσει τους 23 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 2 μποφόρ.

Η υγρασία θα «αγγίξει» το 85%.

Αναλυτικά:

Ηλιοφάνεια και από το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ. Επικράτηση νοτιοανατολικών ανέμων με εντάσεις 4-6 μποφόρ στα πελάγη. Αυξημένες κατά τόπους συγκεντρώσεις σκόνης.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ. Αυξημένες θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 22, στην Ήπειρο από 4 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 4 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς, ενισχυόμενοι στα 5 μποφόρ και τοπικά το βράδυ 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.