Πάτρα: Ηλιοφάνεια και ζέστη σήμερα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σήμερα στην Πάτρα, με ακόμη η μεγαλύτερη άνοδο της θερμοκρασίας.

Συγκεκριμένα η θερμοκρασία θα φθάσει τους 24 – 25 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 2 μποφόρ.

Η υγρασία θα «αγγίξει» το 88%

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα του Πάσχα προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ορεινά τμήματα της Μακεδονίας, Θράκης, Ηπείρου και Θεσσαλίας, ενώ κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, με αυξημένες συγκεντρώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 23 βαθμούς), 11 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στο Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 27 βαθμούς), 9 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 11 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 15 έως 23 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, με εξαίρεση τον Κορινθιακό Κόλπο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.