Πάτρα: Eκλεβε την οικογένειά του – Συνελήφθη 21χρονος και συνεργός του για διαρρήξεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χρήματα και κοσμήματα συνολικής συνολικής αξίας άνω των 120.000 ευρώ φαίρεται να έχει αποσπάσει 21χρονος άνδρας, από σπίτια της ίδιας του της οικογένειας.

Ο δράστης συνελήφθη μαζί με τον συνεργό του, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, μετά από διάρρηξη στην Πάτρα και όπως αποδείχθηκε από την προανακριτική διαδικασία είχαν διαπράξει κι άλλη διάρρηξη στο εξοχικό σπίτι της της οικογένειας του 21χρονου στην Ηλεία.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες,  ο 21χρονος δράστης μαζί με τον 20χρονο συνεργό του, είχε αποσπάσει χιλιάδες ευρώ σε χαρτονομίσματα των 500, λίρες, ένα πανάκριβο ρολόι, χρυσαφικά και πολλά άλλα κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειάς του τον περασμένο Φεβρουάριο. Πριν από λίγες ημέρες επανέλαβαν την πράξη τους, σε σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, όπου και συνελλήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Η προανάκριση έδειξε ότι ο 21χρονος δράστης ήταν ο γιός του ιδιοκτήτη των δύο σπιτιών, ενώ όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας γιατί έκανε διαρρήξεις στα σπίτια της οικογένειάς του, ο νεαρός αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να κλέψει την οικογένειά του γιατί κάποιοι τον εκβίαζαν, έχοντας στην κατοχή τους φωτογραφίες του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.