Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού από το Ωνάσειο νοσοκομείο, στο οποίο έγινε ο γονιδιακός έλεγχος της Τζωρτζίνας , ξεκινά από σήμερα ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε ο κατάλογος των μαρτύρων που αφορούσε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Καραμανδάνειου νοσοκομείου ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν μάρτυρες από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας αλλά και από το Παίδων όπου κατέληξε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Στο μεταξύ οι έρευνες των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά ξεκινούν κι αυτές από την αρχή μετά από εισαγγελική παραγγελία για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη.
Θα τεθούν στο περιθώριο τα όποια ευρήματα καταγράφηκαν από τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις που υπέγραψαν για την 3,5 ετών Μαλένα , η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα και την 7 μηνών Ίριδα, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

Η οργή και ο θυμός για το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα είναι τόσο μεγάλος που μερικοί κάτοικοι επιτίθενται στη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας γράφοντας συνθήματα κατά της 33χρονης γυναίκας, στους τοίχους του σπιτιού.

φωτογραφία fb Άρης Μπετχαβάς

φωτογραφία fb Άρης Μπετχαβάς

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.