Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Το παιδί μου είναι αθώο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Δεν το περίμενα (να προφυλακιστεί), το παιδί μου είναι αθώο. Είναι το παιδί μου, το ξέρω δεν έχει κάνει τίποτα». Με αυτά τα λόγια, η κυρία Ελένη, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχολιάζει την προφυλάκιση της κόρης της για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Μιλώντας για τις αποκαλύψεις των ιατροδικαστών για την κεταμίνη, το «δηλητήριο» που χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα και την σκότωσε, η γιαγιά της λέει ότι η Ρούλα δεν ήξερε καν τι είναι.

«Η Ρούλα όταν το πρωτοάκουσε (για την κεταμίνη) πήγε να μπει στο κινητό της, λίγο πριν τη σύλληψη. Δεν ήξερε τίποτα για την ουσία. Ποτέ δεν είχαμε ακούσει… Ιδιαίτερα η Ρούλα που ήξερε για τα φάρμακα του παιδιού, γιατί έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και στο σπίτι» είπε μιλώντας στο Star.

Και τόνισε: «Είναι κάποιο ιατρικό λάθος. Ούτε οι ώρες συνάδουν με το παιδί μου, έχουν ασάφειες… Υπάρχει σίγουρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο αυτή η ουσία. Το νοσοκομείο ξέρει ότι υπήρχε κεταμίνη μέσα. Φυλάσσεται πολύ καλά. Μπορεί να την έβρισκε η Ρούλα οπουδήποτε αυτή την ουσία;».

 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.