Μάνος Δασκαλάκης: «Θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο» έγραφε σε φίλο του, ενάμιση μήνα πριν τη σύλληψη Πισπιρίγκου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην αρχή ο Μάνος Δασκαλάκης στήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τα τρία νεκρά παιδιά τους.

Εμφανίζονταν μαζί και έδιναν κοινές συνεντεύξεις. Ολα άλλαξαν, όμως, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι η Τζωρτζίνα πέθανε εξαιτίας μεγάλης ποσότητας κεταμίνης. Από εκείνη τη στιγμή ο Μάνος Δασκαλάκης απομακρύνθηκε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ, προσερχόμενος την Τετάρτη στην ανακρίτρια, ο 30χρονος πατέρας των τριών νεκρών παιδιών διαχώρισε εντελώς τη θέση του από την 33χρονη σύζυγό του και χαρακτήρισε τα στοιχεία αδιάσειστα.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί ένα αινιγματικό μήνυμα που έστειλε σε φίλο του ενάμιση μήνα πριν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, στις 10 Φεβρουαρίου 2022, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Η απάντηση που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στο messenger
Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη αποκάλυψε: «Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο messenger αυτό: »Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο»».

Δείτε εδώ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.