Μάνος Δασκαλάκης: Αναγνωρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου αναγνωρίζει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη πίσω από ανώνυμα τηλεφωνήματα που τον έβαζαν στο «κάδρο» των υπόπτων.

Μία νέα αποκάλυψη έκανε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος. Σύμφωνα με νέα στοιχεία η φωνή πίσω από ανώνυμα τηλεφωνήματα που δεχόταν δημοσιογράφος, και έβαζαν τον Μάνο Δασκαλάκη στο «κάδρο» των υπόπτων βρισκόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στις 15 και 25 Μαρτίου του 2022 τηλεφωνεί μία μυστηριώδης γυναίκα σε τηλεοπτική εκπομπή και με αλλοιωμένη φωνή λέει χαρακτηριστικά ότι επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του», «Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο τηλέφωνο.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη που με βεβαιότητα δηλώνει πως η φωνή είναι της 33χρονης κατηγορούμενης.

Οι αστυνομικές Αρχές δηλώνουν πως μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτό μέσω έρευνας στα αστυνομικά εργαστήρια παρά την αλλοίωση της φωνής.

Σημειώνεται πως εκείνη την περίοδο, ο Μάνος Δασκαλάκης υπερασπιζόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο φέρεται να είχε πει σε οικείους του πως μπορεί να το κάνει σε ορισμένα σημεία αναφορικά με την Τζωρτζίνα και όχι στο σύνολο της υπόθεσης, καθώς ο ίδιος ήταν απών σε πολλές στιγμές.

Πηγή: Mega

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.