ΚΚΕ: Περιοδείες σε Ερύμανθο, Αίγιο, Καλάβρυτα και Δυτική Αχαΐα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

  Σε περιοχές της υπαίθρου του νομού, σε κωμοπόλεις και χωριά, θα περιοδεύσουν τις επόμενες μέρες κλιμάκια της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, με σκοπό να φτάσουν παντού οι θέσεις του Κόμματος για τα ζητήματα της ακρίβειας, του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία, αλλά και για όλα τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Με στόχο παράλληλα,  αναπτυχθεί συζήτηση με τους κατοίκους, να αναδειχθούν ζητήματα και για άλλα θέματα που απασχολούν, θα γίνουν επισκέψεις σε δομές Υγείας και υπηρεσίες.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Πέμπτη 21 Απρίλη:

 

Από τις 9πμ περιοδεία σε χωριά του Δήμου Ερυμάνθου, με επικεφαλής τον Τάκη Σκιαδά, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και Δημοτικό Σύμβουλο Ερυμάνθου.
Στις 12μ, περιοδεία στα Καλάβρυτα, με επικεφαλής τον Χρήστο Δάβουλο, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Αχαΐας.

 

Τρίτη 26 Απρίλη:

 

Στις 5μμ περιοδεία στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, με επικεφαλής τον Χρήστο Δάβουλο, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Αχαΐας.

 

Τετάρτη 27 Απριλίου:

 

Στις 10πμ, περιοδεία στο Νοσοκομείο Αιγίου, με επικεφαλής τον Χρήστο Δάβουλο, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Αχαΐας. Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Αιγιαλείας στο Δημαρχείο και με την ολοκλήρωσή της, εξόρμηση στην κεντρική αγορά του Αιγίου.

 

Δευτέρα 2 Μάη:

 

Από τις 9πμ περιοδεία στην Κάτω Αχαγιά, στου Λάππα και στο Ριόλο της Δυτικής Αχαΐας, με επικεφαλής την Ελένη Λάτα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.