Κατερινόπουλος: Δέκα άτομα μπλεγμένα στις δολοφονίες των παιδιών στην Πάτρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα κάνει λόγο ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας σήμερα στο «ΘΕΜΑ» της Κυριακής κάνει λόγο για εμπλοκή δέκα προσώπων στις δολοφονίες, ενώ εκτιμά ότι με την ανακριτική διαδικασία και την εξαντλητική έρευνα θα αρχίσει «αλληλοσπαραγμός αποκαλύψεων».

Αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση, «εγώ εκτιμώ ότι θα έχει αρκετά μεγάλη ‘ουρά’. Όπως εξελίσσεται η ιστορία, ναι, μπορώ να πω ότι είναι το έγκλημα του αιώνα. Όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Μακάρι, εύχομαι, να διαψευστώ» σχολιάζει ο κ. Κατερινόπουλος στη συνέντευξή του, «φωτίζοντας» νέες πτυχές του τέλους των τριών παιδιών.

«Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα. Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς» αναφέρει ο ταξίαρχος.

Αναφερόμενος, στον πατέρα των παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Κατερινόπουλος, τόνισε πως «η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρεται συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρία, όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».

πηγη

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.