Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης η 33χρονη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου , σύμφωνα με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλου.

Ο κ. Παπαδόπουλος τονίζει πως οι διαδικασίες για το αίτημα αποφυλάκισης κινούνται και αυτό θα υποβληθεί μόλις ολοκληρωθούν. Η Ρούλα Πισπιρίγκου που παραμένει στη φυλακή, έχει ζητήσει να γίνουν όλες οι διαδικασίες, ώστε να αφεθεί ελεύθερη.

Για την ώρα παραμένει στο ειδικό κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και περνάει την περισσότερη ώρα, μπροστά στην τηλεόραση που έχει, βλέποντας εκπομπές που επικεντρώνονται στην υπόθεση που την αφορά.

Κι άλλο φάρμακο φαίνεται ότι αναζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μια ουσία που ζήτησε στο διαδίκτυο η Ρούλα Πισπιρίγκου δύο πριν εισαχθεί Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, όπως προκαλεί το ενδιαφέρον των Αρχών, προέκυψε μετά την άρση του απορρήτου για τις ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, εκτός από την κεταμίνη η προφυλακισθείσα για τη δολοφονία της κόρης της, φαίνεται ότι είχε αναζητήσει και την ουσία μιδοζαλάμη.

Το παιδί λάμβανε την ουσία αυτή σε τουλάχιστον δύο από τα νοσοκομεία στα οποία είχε νοσηλευτεί, το Ωνάσειο και το Αγλαΐα Κυριακού.Το φάρμακο αυτό χορηγήθηκε για την καταστολή των ανεξήγητων επεισοδίων με σπασμούς.

Η 33χρονη φαίνεται ότι αναζήτησε τη μιδοζαλάμη στις 17 Ιανουαρίου, όπως προκύπτει από την άρση του απορρήτου της.

Κατά την ίδια πηγή, γνώριζε όλα τα φάρμακα που χορηγούνταν στο παιδί, ακόμα και τα μελλοντικά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταθέσεις υγειονομικών, έφερε και αντιρρήσεις όταν χορηγήθηκε κάποιο νέο φάρμακο.

 

 

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.