Εκδήλωση με θέμα: «Covid-19 : Η επίδραση στις μικρές ηλικίες: Πρόληψη και αντιμετώπιση» από τον Ερυθρό Αστέρα Πατρών σε συνεργασία με την ΠΔΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκδήλωση με θέμα:«Covid-19 : Η επίδραση στις μικρές ηλικίες: Πρόληψη και αντιμετώπιση» διοργανώνει ο αθλητικός Σύλλογος «Ερυθρός Αστέρας» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Θα πραγματοποιηθεί, την Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00 σε αίθουσα του κολυμβητηρίου Α.ΠΕΠΑΝΟΣ. Στόχος της εκδήλωσης είναι μεταξύ άλλων, η ενημέρωση τόσο των γονέων όσο και των παιδιών για τις επιπτώσεις που έχει η μη ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, ο τρόπος λειτουργίας των γηπέδων με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κλπ.

Με αφορμή την ημερίδα αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος δηλώνει: «Η φυσική δραστηριότητα και κατ’ επέκταση ο αθλητισμός αποτελεί έκφραση πολιτισμού, υγείας αλλά και δείκτης της ποιότητας ζωής μιας κοινωνίας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται ακόμα μια φορά δίπλα στα ερασιτεχνικά ιδίως σωματεία, με κάθε τρόπο, ώστε ο αθλητισμός να επανακάμψει άμεσα , αφού μόνο οφέλη μπορούμε να έχουμε από την απασχόληση των νέων με κάθε είδους αθλητικές δραστηριότητες ».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.