Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ουσία κεταμίνη που σκότωσε τη Τζωρτζίνα φέρεται να είχε χορηγηθεί στο παιδί και όταν νοσηλεύτηκε στο Ωνάσειο, αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος.

«Νοσοκόμα του Ωνάσειου Νοσοκομείου που επικοινώνησε μαζί μου, μού είπε ότι στη Τζωρτζίνα είχε χορηγηθεί στο παρελθόν κεταμίνη στο παιδί, όταν ήταν στη ΜΕΘ και είναι καταγεγραμμένο».

«Η νοσηλεύτρια μου είπε πολλά πράγματα που είχαν γίνει στο Ωνάσειο. Ήταν υπεύθυνη για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας. Μου είπε ότι το παιδί ήταν σε πολύ βαριά κατάσταση. Δεν έχει κληθεί ακόμη να καταθέσει, αλλά θα κληθεί», πρόσθεσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δικηγόρος Ρούλας: «Γιατί χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα»

Μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιώργο Ευγενίδη, ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι η καταγγελία για χορήγηση κεταμίνης στη Τζωρτζίνα στο Ωνάσειο θα κατατεθεί και εγγράφως.

Ακόμα, υπογράμμισε ότι το περιστατικό συνέβη τον Μαϊου 2021, αρκετούς μήνες πριν τον θάνατό της και ότι δε σχετίζεται με τις τοξικολογικές του παιδιού.

Δεν μπορεί να σχετίζεται με το εύρημα που υπάρχει στις τοξικολογικές του παιδιού που δείχνουν πώς κατέληξε.

«Όμως δείχνει ότι χρησιμοποιείται πράγματι στην παιδοχειρουργική και ότι μπορεί να χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν νοσοκομειακά. Στο Ωνάσειο, η χορήγηση κεταμίνης έγινε για κατασταλτικό λόγο και κατά τη διάρκεια νοσηλείας του παιδιού στη ΜΕΘ», κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σημειώνεται ότι από τη δικογραφία στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι ιατρικοί φάκελοι του παιδιού δεν έχουν προκύψει ιατρικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι στην εννιάχρονη είχε χορηγηθεί η συγκεκριμένη ουσία ενδονοσοκομειακά.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.