Μ. Δασκαλάκης: «Δεν έχω να κρύψω κάτι – Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, δίνει ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Ο 30χρονος, που από την Τετάρτη όπου έγινε η σύλληψη της φερόμενης παιδοκτόνου, απέφευγε τις δηλώσεις σε κάμερες και δημοσιογράφους, επέλεξε τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό για να μιλήσει μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων 72 ωρών.

Στα λίγα λεπτά της συνέντευξης που δόθηκαν στη δημοσιότητα (ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες από τον ιστότοπο του δημοσιογράφου), ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται να ξεκαθαρίζει τη θέση του και να δηλώνει ότι θα σταθεί απέναντι από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν το περίμενα ότι στα 30 μου θα μου συνέβαινε κάτι τέτοιο», αναφέρει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης γίνεται ακόμη πιο σαφής, λέγοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να μάθει την αλήθεια και να του δοθούν απαντήσεις, πώς η Ρούλα κατάφερε να προμηθευτεί την κεταμίνη και πως τη χορήγησε στα παιδιά.

«Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν», τονίζει δίνοντας απαντήσεις σε πρόσωπα από το περιβάλλον της Ρούλας που προσπαθούν να τον βάλουν στο «κάδρο» των υπόπτων.

Δείτε το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα:

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.