Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας: Συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης συνοδευόμενος από τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Υποστράτηγο έά κ. Κώστα Παπανικολάου συναντήθηκαν χθες με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο κ. Θεόδωρο Τσάτσαρη με τον οποίο είχαν εποικοδομητική συζήτηση.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Πυρετώδεις προετοιμασίες στη Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας ενόψει της Πολιτικής Εκδήλωσης στο Δήμο Ερυμάνθου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαΐων στις 11:30 το πρωί στο «ΚΤΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ» που βρίσκεται στη διασταύρωση Κουρλαμπά.

Την Εκδήλωση προλογίζει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ενώ θα μιλήσουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρεάς Κατσανιώτης και οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης θα τιμηθούν η οικογένεια του αείμνηστου Αντιδημάρχου και εμβληματικού Στελέχους της Παράταξης στην ευρύτερη περιοχή Κώστα Τομαρά και ο ιδρυτής της Τοπικής Οργάνωσης Βενιζέλος Σωτηρακόπουλος.

Θα παρευρεθούν πρώην Βουλευτές , Πολιτευτές , Δημοτικοί Σύμβουλοι , Εκπρόσωποι Παραγωγικών Τάξεων , Στελέχη , Μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Από την περασμένη Δευτέρα Στελέχη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου ξεκίνησαν τις καθημερινές επισκέψεις σε Κοινότητες του Δήμου Ερυμάνθου όπου συναντώνται με Στελέχη και Μέλη προετοιμάζοντας την Εκδήλωση της μεταπροσεχούς Κυριακής.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.