Σάλος με Οικονόμου για ρεύμα: «Δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα, ούτε του δωρεάν»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δικαιολογημένες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, για τους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Ο βουλευτής της κυβέρνησης ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ. Σχολιάζοντας τις 5.000 διακοπές ρεύματος σε πολίτες που δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς, την ώρα που εκκρεμούν ακόμα 16.000 εντολές για διακοπές, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του».

Η απάντησή του προκάλεσε την άμεση αντίδραση του παρουσιαστή Δημήτρη Κοτταρίδη που του επισήμανε ότι «ποτέ δεν ήταν τσάμπα η ΔΕΗ, ο κόσμος πάντα πλήρωνε». Η τοποθέτηση του κ. Οικονόμου προκάλεσε εκτός από την έντονη ενόχληση των παρουσιαστών της εκπομπής, και την αντίδραση και των άλλων προσκεκλημένων όπως του Θανάση Θεοχαρόπουλου διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Κωνσταντίνου Χήτα βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Ο βουλευτής της ΝΔ επέμεινε πάντως στους ισχυρισμούς του, υποστηρίζοντας ότι οι συνταξιούχοι μπορούν να ακόμη να πληρώσουν, υποστηρίζοντας ότι η κοινωνία έχει γαλουχηθεί στο «τζάμπα και το δωρεάν».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.