Ρούλα Πισπιρίγκου: Ολοκληρώθηκε η απολογία της στην ανακρίτρια -Οδηγείται στον εισαγγελέα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μετά την απολογία της στον εισαγγελέα, θα ακολουθήσει διάσκεψη μεταξύ της ανακρίτριας και του εισαγγελέα προκειμένου να καταλήξουν σε μία απόφαση.

Σημειώνεται πως τη Ρούλα Πισπιρίγκου, στον δρόμο για την ανακρίτρια, συνόδευαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που την αποδοκίμαζε. Μάλιστα, λίγο πριν μπει στο κτίριο που βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας, κάποιοι κινήθηκαν εναντίον της με σκοπό να την προπηλακίσουν. «Nα πεθάνεις φόνισσα», της φώναζαν. Το περιστατικό έλαβε τέλος με την άμεση παρέμβαση ανδρών των ΜΑΤ.

Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια στις 12:00 και η απολογία της ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε ώρες περίπου.

Ποια είναι η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου
Όπως είχε γίνει γνωστό από το βράδυ της Κυριακής, οι δικηγόροι της την επισκέφθηκαν στη ΓΑΔΑ, μία ημέρα πριν οδηγηθεί στην ανακρίτρια, ώστε να συζητήσουν την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να επιμένει για τον ανιχνευτή ψεύδους στον οποίο θέλει να υποβληθεί προκειμένου να δείξει πως ό,τι υποστηρίζει είναι αλήθεια.

Σχετικά με την υπερασπιστική της γραμμή, η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως οι γιατροί ήταν αυτοί που έδωσαν κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα, καθώς κάποιος μπορεί να την προμηθευτεί από φαρμακείο νοσοκομείου, άρα πρόκειται για «ιατρικό λάθος η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα».

 

Πηγή: iefimerida.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.