Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται να δώσει τους κωδικούς των ηλεκτρονικών λογαριασμών της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα νέο στοιχείο σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε η αστυνομική συντάκτρια του Alpha Ηρώ Καριοφύλλη, από την 33χρονη ζητήθηκαν οι κωδικοί του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου (mail), ώστε να μπορέσει να προχωρήσει γρήγορα και απρόσκοπτα η έρευνα σχετικά με τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα της κατηγορούμενης και την πορεία της κεταμίνης.

Ωστόσο, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε σε μία κίνηση που προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά, αφού αρνήθηκε να δώσει τους κωδικούς της και άρα να επιτρέψει στους αστυνομικούς την πρόσβαση στην ηλεκτρονική της αλληλογραφία.

«Αφου δε φοβάται τίποτα και δεν έχει να κρύψει κάτι, γιατί δε βοηθά το έργο των Αρχών;», ήταν το σχόλιο υψηλόβαθμων στελεχών της ΓΑΔΑ, σύμφωνα με τον Alpha.

Το γεγονός ότι τα εξειδικευμένα στελέχη του ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν έχουν στα χέρια τους τους κωδικούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (και άρα πρόσβαση στην αλληλογραφία) δεν είναι κάτι που μπλοκάρει την πορεία των ερευνών.

Όμως είναι ένα εμπόδιο που θα την καθυστερήσει αρκετά, ενώ παράλληλα είναι αποτελεί και σημάδι από την πλευρά της Πισπιρίγκου, το οποίο δεν μπορεί να αγνοηθεί καθώς μεταφράζεται ως φόβος, για στοιχεία που πιθανόν βρεθούν εκεί, στοιχεία που «την καίνε», αφού μπορεί να μαρτυρούν τον τρόπο και τον χρόνο που προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Δεν την επισκέφθηκε κανείς

Την ίδια ώρα, για 14η ημέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Το 24ωρο της 33χρονης είναι σχεδόν το ίδιο καθημερινά, αφού προαυλίζεται μόνη της, μακριά από τις υπόλοιπες κρατούμενες, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο τον περνάει στο κελί της βλέποντας τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο του προαυλισμού της τον αφιερώνει σε τηλεφωνικές συνομιλίες, τόσο με την οικογένεια, όσο και με τους συνηγόρους της.

Και αυτό γιατί θέλει να γνωρίζει την πορεία συλλογής στοιχείων, από την πλευρά των δικηγόρων της, τα οποία θα την οδηγήσουν στο να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ούτε εχθές Δευτέρα, την επισκέφθηκαν η μητέρα και η αδερφή της στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά επισκεπτήριο στο οποίο δεν εμφανίζονται οι συγγενείς της (την Παρασκευή την επισκέφθηκαν μόνο οι δικηγόροι της), αν και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών, σε ένα από τα έκτακτα επισκεπτήρια λόγω Πάσχα.

με πληροφορίες από ALPHA TV

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.