Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Καμία χαρτορίχτρα, καμία καφετζού και κανένας άντρας»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα θέλησε να στείλει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με αφορμή την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, αλλά και με τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, του οποίου η δίκη άρχισε χθες (08.04.2022).

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία παλεύει να επιστρέψει στην κανονικότητα μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράντζουλα, τον Μάιο του 2020, συμβουλεύει τις γυναίκες να μην απευθύνονται σε καφετζούδες και χαρτορίχτρες για να χειραγωγήσουν άντρες ή την ίδια τη ζωή. Να σημειωθεί, ότι -όπως είχε γίνει γνωστό στην εξιχνίαση της υπόθεσης- η Έφη Κακαράντζουλα πίστευε πολύ στα μάγια και συμβουλευόταν χαρτορίχτρες για την προσωπική της ζωή…

«ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφερε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύδουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε» τόνισε στη δεύτερη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.