Ιωάννα Παλιοσπύρου – «Να δουν όλοι το πρόσωπό της, να την αγαπούν γνωρίζοντας την πραγματική της εικόνα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία»

Για πρώτη φορά μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναμένεται να εμφανιστεί χωρίς μάσκα μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο τρέιλερ, όπου για πρώτη φορά βλέπουμε την έκταση των εγκαυμάτων της.

«Να δουν όλοι το πρόσωπό της…»

Με αφορμή τη συνάντησή τους, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία selfie που έβγαλε μαζί με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μου συνάντηση με την Ιωάννα. Ήπιαμε καφέ στην πλατεία Μαβίλη και συζητήσαμε για ώρα πολλή, γι’ αυτό που της συνέβη. Μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε στη Βουλιαγμένη, μετά στους Αμπελόκηπους, στο Θριάσιο, στο κέντρο… Για μήνες ξεκλέβαμε χρόνο και τα λέγαμε.

Κάποιες απο αυτές τις συναντήσεις τις κινηματογραφούσαμε κιόλας. Χωρίς να έχουμε αποφασίσει τι θα το κάνουμε το υλικό. Μετά ήρθαν τα podcast της – μεγάλη επιτυχία και πολλή ουσία.

Και όταν μπήκε η Άνοιξη και οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει σιγά σιγά να βγάζει τη μάσκα, πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα επεισόδιο στους Πρωταγωνιστές. Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται ‘πόση ζημιά έχει γίνει’ και να την αγαπούν και να της συμπαραστέκονται γνωρίζοντας την πραγματική της εικόνα. Αρκετά είπα όμως. Η συνέχεια και η αποκάλυψη την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στον @alphatv», έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στην ανάρτησή του στο Instagram.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.