Κ. Γιαννόπουλος: Καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας στο Χαμόγελο του Παιδιού, το 2014

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανώνυμη αναφορά για κακοποίηση της Τζωρτζίνας έγινε το 2014, στον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπως είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας την εκπομπή του Οpen, «Τώρα ό,τι συμβαίνει», με τη Φαίη Μαυραγάνη.

Εξήγησε ότι ανέτρεξαν στις υποθέσεις που υπάρχουν στο αρχείο του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να εξακριβώσουν αν υπήρχε κάποια παλαιότερη αναφορά που να σχετίζεται με τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος,, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανώνυμη καταγγελία που βρέθηκε στο αρχείο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αναφορά με ένδειξη «Επείγον» στις 14 Αυγούστου του 2014 η οποία έκανε λόγο για κακοποίηση του 9 μηνών τότε κοριτσιού, ιδιαίτερα από τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου όπως έλεγε η ανώνυμη αναφορά, και η οποία στη συνέχεια όπως προβλέπει η διαδικασία, εστάλη στην Εισαγγελεία.

Εξήγησε ότι η Εισαγγελία δεν είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει, «δεν μας ενημερώνει σχεδόν ποτέ για την έκβαση, άρα δεν έχουμε καμία ενημέρωση».

Ο κ. Γιαννόπουλος πρόσθεσε πως έμαθε από δημοσιογράφο ότι τελικά διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η σύζυγος τότε ωρυόταν γιατί την κατηγορούσαν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.