Γεροβασίλη για Ζελένσκι στη Βουλή: Απαράδεκτο ότι μίλησε μέλος του τάγματος Αζόφ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την αντίδρασή του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία μέλους του νεοναζιστικού τάγματος του Αζόφ στη Βουλή εξέφρασε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Όλγα Γεροβασίλη από το περιστύλιο της Βουλής αναφέροντας ότι «είναι απαράδεκτο ότι σήμερα στο ελληνικό Κοινοβούλιο απευθύνθηκε μαζί με τον Πρόεδρο Ζελένσκι, μέλος του Τάγματος Αζόφ».

Μάλιστα η κ. Γεροβασίλη  ανέφερε ότι «σε λίγη ώρα έχουμε Διάσκεψη των Προέδρων και θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της Βουλής, τον κ. Τασούλα, αν ήταν ενημέρος, αν συμφώνησε. Διότι νομίζω ότι αυτό αποτελεί μεγάλο ατόπημα».

Aναλυτικά η δήλωσή της: Ακούσαμε σήμερα με σεβασμό και αλληλεγγύη το δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της Ουκρανίας, κ. Ζελένσκι, ο οποίος αντιστέκεται στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας. Από εκεί και μετά όμως, είναι απαράδεκτο ότι σήμερα στο ελληνικό Κοινοβούλιο απευθύνθηκε μαζί με τον Πρόεδρο Ζελένσκι, μέλος του Τάγματος Αζόφ. Σε λίγη ώρα έχουμε Διάσκεψη των Προέδρων και θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της Βουλής, τον κ. Τασούλα, αν ήταν ενημέρος, αν συμφώνησε. Διότι νομίζω ότι αυτό αποτελεί μεγάλο ατόπημα”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.