Θυμάστε τον Γιώργο Μητσικώστα; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γιώργος Μητσικώστας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Οκτωβρίου 1968 και είναι έλληνας κωμικός. Ο ίδιος γνώρισε την άνθιση της καριέρας του μετά τη δεκαετία του 1990, κυρίως τηλεοπτικά.

Οι περισσότεροι θα τον θυμάστε για τις μιμήσεις του.

Η γενική ρουτίνα της μιμητικής του εμπεριέχει την μίμηση της φωνής ενός γνωστού προσώπου, αλλά χρησιμοποιεί επιδέξια και περίτεχνα τόσο τους μορφασμούς όσο και τη γενικότερη γλώσσα του σώματός του.

Στις τηλεοπτικές εκπομπές του χρησιμοποιεί συνήθως και μεταμφιέσεις για να προσεγγίζει με τελειωτική εμφάνιση τα πρόσωπα που μιμείται.

Είναι γνωστός για τις μιμήσεις γνωστών πολιτικών, αλλά καλύπτει συχνά και άλλα πρόσωπα, όπως αθλητικούς αναλυτές και δημοσιογράφους.

Πού βρίσκεται σήμερα;

Ο ίδιος φαίνεται πως έχει αποτραβηχτεί κάπως από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν έχει ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή στα social media.

Πλέον διατηρεί ένα κανάλι στο Youtube με την ονομασία «Mhtsi Show», ωστόσο έχει τουλάχιστον δύο χρόνια να ανεβάσει κάποιο βίντεο.

Μάλιστα, μια από τις τελευταίες του τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν στην εκπομπή του MEGA «Σούπερ Μπάλα Live» στα τέλη του 2020.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.