Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: Προέκυψε όλο αυτό και έφυγε νύχτα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Το γύρισμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ένα πάρτι γιατί ερχόταν πολύ ευδιάθετος και πάντα αυτοσαρκαζόταν και έβρισκε τρόπους να κάνει το γύρισμα ανάλαφρο και διασκεδαστικό” ανέφερε η Θεοδώρα Σιάρκου.

Η Θεοδώρα Σιάρκου έδωσε συνέντευξη στην Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πως όλα άλλαξαν μέσα σε μια νύχτα.

«Δεν είχα ξαναδουλέψει με τον Πέτρο στο παρελθόν, δεν έχω να καταλογίσω κάτι αρνητικό. Είχαμε για 5 μήνες μια πολύ αρμονική συνεργασία, ήταν πολύ υποστηρικτικός και με τα νέα παιδιά. Καθοδηγούσε τους νέους συναδέλφους ή τους αποκάλυπτε μυστικά για την κωμωδία.

Το γύρισμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ένα πάρτι γιατί ερχόταν πολύ ευδιάθετος και πάντα αυτοσαρκαζόταν και έβρισκε τρόπους να κάνει το γύρισμα ανάλαφρο και διασκεδαστικό.

Ξαφνικά, προέκυψε όλο αυτό και έφυγε νύχτα. Δεν προλάβαμε καν να το συζητήσουμε», αναφέρει η Θεοδώρα Σιάρκου.

«Νομίζω ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, όπως πρέπει να τον πάρουν. Τον σκέφτομαι ακόμα και τώρα. Δυστυχώς, ο καθένας μας όπως στρώνει κοιμάται.

Πλέον, η ελληνική δικαιοσύνη θα αποφανθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αθωωθεί ή θα καταδικαστεί», σημειώνει η Θεοδώρα Σιάρκου.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.