Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Josephine: Έχω δεχτεί μπούλινγκ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Josephine βρέθηκε καλεσμένη στο Youtube κανάλι του Fipster, όπου μίλησε για όλους για όλα σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί στον καλλιτεχνικό χώρο, λέγοντας πως χώρος παραμένει ανδροκρατούμενος, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Γενικά επειδή είμαστε στο 2022 και μιλάμε για την ισότητα και το metοο και έχουμε απελευθερωθεί σε όλα τα κομμάτια, αλλά όσον αφορά τις γυναίκες έχουμε μείνει πολύ πίσω σε αυτό. Αν κάτσεις και δεις top chatrs θα δεις δέκα άντρες και μία γυναίκα. Είναι μία ανδροκρατούμενη δουλειά η καλλιτεχνική. Στα σχήματα είναι άντρες οι περισσότεροι, δεν υπερισχύουν οι γυναίκες», είπε αρχικά η Josephine.

«Πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσει μια όμορφη κοπέλα»

«Φαντάσου για μια κοπέλα όμορφη, πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσει και να την πάρουν και στα σοβαρά και να μην υπάρχει ταμπού.  Παλεύω για αυτό αλλά και για να βγει ένα νέο παιδί στον χώρο, γιατί υπάρχει ιεραρχία. Εγώ γενικά έχω φάει πάρα πολύ μπούλινγκ σε αυτή τη δουλειά. Στην αρχή πολλοί ενοχλούνται και νομίζω ότι οφείλεται και στο ρεπερτόριο».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή αλλά και το αν έχει σύντροφο αυτή την περίοδο, η Josephine απάντησε: «Επειδή πιο παλιά μιλούσα για την προσωπική μου ζωή και είχε ένα τίμημα αποφάσισα να μην το ξανακάνω ποτέ και να μην γνωρίζει και κανένας. Πρώτον φέρνω σε δύσκολη θέση τον άνθρωπο που έχω. Είμαι ερωτευμένη και είμαι μια χαρά αυτή την περίοδο. Εννοείται πως έχω έναν άνθρωπο σπίτι μου, μόνη μου κάθομαι σπίτι μου».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.